Voorgerechten

Eerst lekker genieten van brood met smeerseltjes – 4.50
Rundercarpaccio met olijven, pijnboompitten en Italiaanse kaasschilfers – 9.25
Combinatie ven gerookte zalm, zuurkool en appel waarbij mierikswortelsaus- 9.25
Salade met gerookte eendenborst met een loempia van eend met hoisinsaus- 9.25
Groentenloempiaatjes met een dip van soja en limoen – 9.25
Maissoep met een garnituur van gerookte kip en taugé- 5.50

Tomaten-pompoensoep geserveerd met een garnituur van bosui – 5.50

 

 

Hoofdgerechten

‘Surf & Turf’; kalfs ribeye en gamba’s met winterwortel- currysaus- 23.50
Tournedos medaillons geserveerd net een saus van stoofvlees- 24.50
In walnoot gepaneerde roodbaarsfilet met pompoen en knolselderij- 21.50
Spies van gemarineerde varkenshaas geserveerd met sesamsaus – 18.50
Krokant gebakken zalmschnitzel met een boter-citroensaus – 19.50
Met spek omwikkelde kipfilet gevuld met zuurkool en mosterd – 19.50

Hertenbiefstuk waarbij een saus van bruine jenever – 22.50

Rode bietenrisotto met spinaziekroketjes en frisse salade- 18.50

 

Wij serveren de hoofdgerechten met boerenaardappelen en warme groenten.
Liever extra? Dit is altijd bij te bestellen

 

Warme groenten – 3.50
Lekkere frisse salade – 3.00
Boeren aardappels (ui, champignons) – 3.00
Friet – 2.50
Saus: mayonaise, tomatenketchup, knoflooksaus – 0.75

 

– Heeft u een voedselallergie? Meld het ons! –

 

Desserts

Warm geserveerde apfelstrudel waarbij kaneelijs – 6.75
Crème brûlée van sinaasappel met een bol butterscotch-ijs- 6.75
Macaron gevuld met vanille- en chocolade roomijs – 6.75
Ik kan niet kiezen dessert; allemaal kleine beetjes zoet! – 6.75
Kaasbordje met 3 verschillende kazen en vruchtenbrood – 8.50
Koffie compleet; kopje koffie met een klein lekkers – 6.75