Voorgerechten

Eerst lekker genieten van brood met smeerseltjes – 4.50
Rundercarpaccio met olijven, pijnboompitten en Italiaanse kaasschilfers – 9.25
Linzencracker met gerookte zalm, venkel en komkommerschuim- 9.25
Lamspaté en lamsham met gemarineerde asperge en yoghurt- munt saus- 9.25
Panna cotta van rode biet met quinoa salade en crème van geitenkaas – 9.25
Soep van lente ui met spekjes en croutons- 5.50

Soep gemaakt van cherrytomaat met bosui – 5.50

 

 

Hoofdgerechten

Zeebaarsfilet met bospeen, ui en kummel waarbij Oosterse met schaaldierensaus- 19.50
Runder tournedos geserveerd met een saus van tomaat en ui

200 gram- 24.50

300 gram- 32.50
Lendebiefstuk van het Hollands graslam met lamsstoof- 22.50
Varkenshaasmedaillons waarbij een saus van appelstroop – 19.50
Stoofpotje van gamba en groenten in licht pikante chilisaus – 21.50

Combinatie van kabeljauw en runder short-rib met een stamppotje van lamsoren en schuim van Hollandaise en mosterd – 24.50

Met ricotta en tomaat gevuld flensje geserveerd met linzen en frisse salade- 19.50

 

Wij serveren de hoofdgerechten met boerenaardappelen en warme groenten.
Liever extra? Dit is altijd bij te bestellen

 

Warme groenten – 3.50
Lekkere frisse salade – 3.00
Boeren aardappels (ui, champignons) – 3.00
Friet – 2.50
Saus: mayonaise, tomatenketchup, knoflooksaus – 0.75

 

– Heeft u een voedselallergie? Meld het ons! –

 

Desserts

Voorjaar in een glas; combinatie van vanille, rabarber en aardbei – 6.75
Crème brûlée van vanille met een frisse bol ijs- 6.75
Macaron gevuld met vanille- bosvruchtenijs – 6.75

Krokante hoorn met sorbetijs en vers seizoensfruit – 6.75
Ik kan niet kiezen dessert; allemaal kleine beetjes zoet! – 6.75
Kaasbordje met 3 verschillende kazen en vruchtenbrood – 8.50
Koffie compleet; kopje koffie met een klein lekkers – 6.75