Voorgerechten

Eerst lekker genieten van brood met smeerseltjes – 4.50
Rundercarpaccio met olijven, pijnboompitten en Italiaanse kaasschilfers – 10.50
Salade van gerookte makreel met appel, selderij, zeekraal en limoenmoyonaise- 9.25

Combinatie van gerookte zalmmousse en rilettes met venkelsalade en soja- 10.50
Proeverij van wild; soepje, paté, kroketje en salami- 11.50
Quinoa salade rijkelijk gegarneerd met rode biet, geitenkaas en linzenkroketjes – 9.25
Soep van mosterd met chorizo en champignons- 6.50

Tomaat- pompoensoep met julienne van rookworst- 6.50

 

 

Hoofdgerechten

Combinatie van kabeljauwfilet en runder short rib met luchtige mosterdsaus- 23.50
Runder tournedos geserveerd met een saus van stoofvlees en knolselderij

200 gram- 24.50

300 gram- 32.50
Gebraden fazantfilet en een rode biet- specerijensaus- 22.50

Biefstuk van het Veluws hert met huisgemaakte barbecue saus – 24.50
Varkenshaasmedaillons waarbij een saus van ketjap – 19.50
Stoofpotje van gamba en groenten in licht pikante chilisaus – 21.50

Zeebaarsfilet waarbij een kruidige tomatensaus – 22.50

Met ricotta gevuld flensje geserveerd met linzen en groene salade- 19.50

 

Wij serveren de hoofdgerechten met boerenaardappelen en warme groenten.
Liever extra? Dit is altijd bij te bestellen

 

Warme groenten – 3.50
Lekkere frisse salade – 3.00
Boeren aardappels (ui, champignons) – 3.00
Friet – 2.50
Saus: mayonaise, tomatenketchup, knoflooksaus – 0.75

 

– Heeft u een voedselallergie? Meld het ons! –

 

Desserts

Tiramisu geserveerd met sinaasappelsaus – 7.75
Crème brûlée van vanille met een frisse bol ijs- 7.75
Macaron gevuld met vanille- en mango ijs waarbij vers fruit – 7.75

Bananenbavarois met gezouten karamel ijs – 7.75
Ik kan niet kiezen dessert; allemaal kleine beetjes zoet! – 8.50
Kaasbordje met 3 verschillende kazen en vruchtenbrood – 9.50
Koffie compleet; kopje koffie met een klein lekkers – 6.75