Voorgerechten

Eerst lekker genieten van brood met smeerseltjes – 2.25 p.p.
Rundercarpaccio met olijven, pijnboompitten en Hollandse oude kaas – 11.50
Krokante dim sum gevuld met gambagehakt waarbij Thaise chilisaus- 9.75

Combinatie van kalf en tonijn met olijvencreme en een hint van soja en wasabi- 11.50
Marbré van geitenkaas en rode biet, gekarameliseerde walnoot en  cranberry – 9.25
Tomaat-pompoensoep met een garnituur van bosui- 6.50

 

 

 

Hoofdgerechten

Skrei (winterkabeljauw) met een saus van groene erwten- 22.50
Runder tournedos geserveerd met whiskey-sjalot saus

200 gram- 24.50

300 gram- 32.50
Veluwse eendenborst en een saus van ahornsiroop en soja- 22.50

Varkenshaasmedaillons waarbij een saus appelstroop – 19.50

Met oude kaas gegratineerde zeewolffilet met pittige tomatensaus – 21.50

Met ricotta gevuld flensje geserveerd met linzen en groene salade- 19.50

 

Wij serveren de hoofdgerechten met boerenaardappelen en warme groenten.
Liever extra? Dit is altijd bij te bestellen

 

Warme groenten – 3.50
Lekkere frisse salade – 3.00
Boeren aardappels (ui, champignons) – 3.00
Friet – 2.50
Saus: mayonaise, tomatenketchup, knoflooksaus – 0.75

 

– Heeft u een voedselallergie? Meld het ons! –

 

Desserts

Tarte tarin van ananas met nougat ijs – 7.75
Crème brûlée van vanillle met advocaat roomijs- 7.75
Chocolademousse met mandarijn – 7.75
Ik kan niet kiezen dessert; allemaal kleine beetjes zoet! – 8.50
Kaasbordje met 3 verschillende kazen en vruchtenbrood – 9.50
Koffie compleet; kopje koffie met een klein lekkers – 6.75