Voorgerechten

Eerst lekker genieten van brood met smeerseltjes – 2.50 p.p.
Rundercarpaccio met olijven, pijnboompitten, kaas en truffelmayonaise – 11.50
Krokante dim sum gevuld met gambagehakt waarbij Thaise chilisaus – 9.75
Proeverij van wild; soepje, paté, kroketje en salami – 10.75
‘Bawykov’ zalm met een salade van zuurkool en chutney van zilverui – 10.75
Met prei en manchego kaas gevulde empanada’s met fruit chutney – 9.25
Mosterdsoep met julienne van boerenham en champignons  – 6.50
Soep pompoen en tomaat met geitenkaasballetjes – 6.50

Hoofdgerechten

Zeebaarsfilet met bospeen, ui en kummel waarbij Oosterse schaaldierensaus- 22.50
Runder tournedos geserveerd met saus van stoofvlees en knolselderij 200 gram – 24.50 | 300 gram – 32.50
Fazant filet op romige zuurkool waarbij een saus van bruine jenever 22.50

Hertenstoof met frietjes van zoete aardappel en atjar van rode kool – 19.50

Runderentrecote van het Hoeverund met huisgemaakte barbecue saus – 23.50
Kalfs ribeye geserveerd met Oosterse kalfsjus  – 22.50
Varkenshaasmedaillons waarbij een saus van appel en calvados – 19.50
Krokant gebakken zalmschnitzel met citrus-botersaus – 21.50
Rode bietenrisotto met linzenkroketjes en groentenchips – 19.50

Wij serveren de hoofdgerechten met boerenaardappelen en warme groenten.
Liever extra? Dit is altijd bij te bestellen

Warme groenten – 3.50
Lekkere frisse salade – 3.00
Boeren aardappels (ui, champignons) – 3.00
Friet – 2.50
Saus: mayonaise, tomatenketchup, knoflooksaus – 0.75

Heeft u een voedselallergie? Meld het ons! –

Desserts

Yoghurt roomijs met ananastartaar, karamel, kletskop en saus van sereh – 7.75
Crème brûlée met stoofpeer sorbet ijs- 7.75
Combinatie van krokante hazelnootbavarois en mandarijn – 7.75

Chocoladecrème met banaan en saus van chocola en pinda – 7.75

Ik kan niet kiezen dessert; allemaal kleine beetjes zoet! – 8.50
Kaasbordje met 3 verschillende kazen en vruchtenbrood – 9.50
Koffie compleet; kopje koffie met een klein lekkers – 6.75