Voorgerechten

Eerst lekker genieten van brood met smeerseltjes – 2.50 p.p.
Rundercarpaccio met olijven, pijnboompitten en Hollandse oude kaas – 11.50
Krokante dim sum gevuld met gambagehakt waarbij Thaise chilisaus – 9.75
Salade met wildzwijnscoppa en chutney van Amsterdamse ui – 10.75
Rillettes van gerookte makreel met komkommer en creme van curry – 10.75
Groentenloempiaatjes met een dip van soja en sesam – 9.25
Gazpacho van watermeloen met Hollandse garnalen – 6.50
Soep van gepofte paprika en tomaat met geitenkaas – 6.50

Hoofdgerechten

Zeebaarsfilet met kerrierisotto en limoen- koriandersaus- 22.50
Runder tournedos geserveerd met whiskey-sjalot saus 200 gram – 24.50 | 300 gram – 32.50
Veluwse eendenborst geserveerd met sesamsaus – 22.50
Runderentrecote van het Hoeverund met huisgemaakte barbecue saus – 23.50
Kalfs ribeye geserveerd met Oosterse kalfsjus  – 22.50
Varkenshaasmedaillons waarbij een saus van ketjap – 19.50
Krokant gebakken zalmschnitzel met citrus-botersaus – 21.50
Met prei en manchego kaas gevulde empanada’s waarbij fruit chutney – 19.50

Wij serveren de hoofdgerechten met boerenaardappelen en warme groenten.
Liever extra? Dit is altijd bij te bestellen

Warme groenten – 3.50
Lekkere frisse salade – 3.00
Boeren aardappels (ui, champignons) – 3.00
Friet – 2.50
Saus: mayonaise, tomatenketchup, knoflooksaus – 0.75

Heeft u een voedselallergie? Meld het ons! –

Desserts

‘Pizza’ van watermeloen belegd met sorbetijs en vers fruit – 7.75
Crème brûlée met aardbeien sorbet ijs- 7.75
Combinatie van bananenroomijs met bananencompote en spekkoek – 7.75

Tractatie in een glas; luchtige aardbeien tiramisu met verse aardbeien – 7.75

Ik kan niet kiezen dessert; allemaal kleine beetjes zoet! – 8.50
Kaasbordje met 3 verschillende kazen en vruchtenbrood – 9.50
Koffie compleet; kopje koffie met een klein lekkers – 6.75