Voorgerechten

Eerst lekker genieten van brood met smeerseltjes – 2.50 p.p.
Rundercarpaccio met olijven, pijnboompitten en Hollandse oude kaas – 11.50
Krokante dim sum gevuld met gambagehakt waarbij Thaise chilisaus – 9.75
Combinatie van lamsham en lamspaté met een chutney van mango – 10.75
Hollandse garnalen met een frissen roedjak salade en een chipje uit de zee – 12.50
Marbré van geitenkaas en rode biet, gekarameliseerde walnoot en  cranberry – 9.25
Kerriesoep met taugé en gerookte kip – 6.50
Tomaat-pompoensoep met een garnituur van bosui – 6.50

Hoofdgerechten

Kabeljauwfilet met lauwwarme aardappelsalade en luchtige mosterdsaus – 22.50
Runder tournedos geserveerd met whiskey-sjalot saus 200 gram – 24.50 | 300 gram – 32.50
Veluwse eendenborst en een saus van ahornsiroop en soja – 22.50
Spies van gemarineerde lamsbout met een Oosterse honingsaus – 19.50
Kalfsbiefstuk met compote van wortel en ras el hanout waarbij groene kruidensaus  – 20.50
Varkenshaasmedaillons waarbij een saus appelstroop – 19.50
Met oude kaas gegratineerde zeewolffilet met pittige tomatensaus – 21.50
Met prei en manchego kaas gevulde empanada’s waarbij abrikozenchutney – 19.50

Wij serveren de hoofdgerechten met boerenaardappelen en warme groenten.
Liever extra? Dit is altijd bij te bestellen

Warme groenten – 3.50
Lekkere frisse salade – 3.00
Boeren aardappels (ui, champignons) – 3.00
Friet – 2.50
Saus: mayonaise, tomatenketchup, knoflooksaus – 0.75

Heeft u een voedselallergie? Meld het ons! –

Desserts

Tarte tarin van ananas met nougat ijs – 7.75
Crème brûlée van vanillle met advocaat roomijs- 7.75
Chocolademousse met mandarijn – 7.75
Ik kan niet kiezen dessert; allemaal kleine beetjes zoet! – 8.50
Kaasbordje met 3 verschillende kazen en vruchtenbrood – 9.50
Koffie compleet; kopje koffie met een klein lekkers – 6.75